Imprimati  

5 sfaturi pentru a trece peste o greseala

Team Member Engagement
 

Antrenorul de basket John Wooden spunea "Greselile nu te omoara, Incapacitatea de a invata din ele si de a te schimba e cea care o sa te termine". Ideea lui era evidenta - oricine face greseli si are esecuri, diferenta e facuta de actiunile de dupa aceea. Iata 5 maniere de a trece peste o greseala si de a avansa spre succes.

1.) Nu va mai ganditi la ea

Nimeni nu e perfect. Din cand in cand oricine face greseli - pur si simplu se intampla. Nu va pierdeti timpul facandu-va griji, cooperati cu inevitabilul si concentrati-va pe ceea ce aveti de facut.

2.) Nu va faceti griji pentru problemele minore

Uitati de maruntisuri. Daca nu va lasti afectat de greselile mici veti fi mai atent si veti avea mai multe sanse sa le prindeti si anticipati pe cele mari inainte sa se intample.

3.) Nu va faceti griji pentru trecut

Lasati-l sa ramana in urma. Incercati sa uitati ce s-a intamplat - indiferent cat de prostesc sau jenant. Lasand trecutul sa fie trecut va puteti concentra pe prezent si viitor.

4.) Folositi-va greselile

Ok - ai facut o greseala - acum da-ti seama de ce ai facut-o, tine asta minte si treci mai departe. A face nota - si numai mental - poate sa iti aminteasca ce abordare sa ai cand ai de a face data viitoare cu o situatie similara.

5.) Odihneste-te inainte sa obosesti

De multe ori greselile pe care le facem sunt datorate faptului ca suntem obositi. Asigurati-va ca sunteti odihniti si ca ati dormit suficient.

 
 

Inapoi

 
 

16 B Mozart Street, District 2, Bucharest, 020256, RO
P:+40 21 231 0861

Follow Us

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. All Rights Reserved.
Website design and development by Americaneagle.com