Politica de Securitate

General

Puteti sa vizitati si sa navigati pe site-ul nostru web fara sa dezvaluiti orice fel de informatie personala - incluzand aici si adresele de email. Daca ne oferiti orice fel de informatii personale puteti avea certitudinea ca nu le vom vinde, inchiria sau transmite vreunui tert exceptand cazurile urmatoare: (1) prestatorilor nostri de servicii si doar in cazul in care informatia este necesara pentru a va oferi serviciile cerute de dvs; (2) ocazional, putem trimite emailuri pentru a va anunta cu privire la schimbari aduse site-ului nostru si promotii speciale (newsletter-uri, concursuri sau inscrieri gratuite pentru anumite servicii) despre care consideram ca v-ar putea interesa.Cum folosim informatiile colectate

Informatii Non-Personale. Pentru a va putea servi mai bine, colectam informatii care nu va identifica personal ci doar identifica browserul internet sau tipul de calculator folosit.

Aceasta se face prin urmarirea adreselor IP si a altor informatii cum ar fi tipul si versiunea de browser folosite, sistemul de operare si platforma pe care ele ruleaza pentru a analiza trendurile vizitatorilor nostri, a putea sa administram mai bine site-ul si a aduna informatii demografice agregate.

Adresele IP nu sunt asociate vreunei forme de informatii identificabile personal.

Comunicarea informatiilor in scopuri legale. Legea specifica faptul ca exista posibilitatea sa ni se ceara sa comunicam informatiile personale si non-personale obtinute pentru folosirea lor in cadrul actiunilor legale - in urma unui mandat, ordin judecatoresc sau alte forme legale.

In cazul in care acest lucru ne este solicitat vom actiona in mod evident conform legilor romanesti in vigoare.

Politicile de securitate si linkuri catre ale site-uri

Site-ul nostru contine linkuri catre alte site-uri produse de catre Dale Carnegie & Associates, Inc. si catre site-uri controlate de catre terti ce nu se afla sub controlul nostru. Va rugam sa tineti cont de faptul ca nu suntem responsabili de politicile de securitate si de termenii de operare ale acestor terti. Va incurajam sa fiti constienti de acest aspect atunci cand parasiti site-ul nostru si sa va informati cu privire la politicile de securitatea ale oricarui site care colecteaza informatii personale din partea dvs. Politicile de fata se aplica doar acestui site.


Emailuri promotionale

Daca nu mai doriti sa primiti emailuri promotionale va rugam sa urmati instructiunile de dezabonare care pot fi gasite in partea de jos a emailului.

Trimite unui prieten. Daca folositi functia "Trimite unui prieten" vom folosi adresa de email conform instructiunilor pentru a trimite mesajul email prietenului dvs. Nu vom folosi adresa lui de email in orice alt scop.


Contactati-ne

Daca aveti intrebari sau griji cu privire la aceste politici, ne puteti contacta la:

Dale Carnegie Training Romania
Str.W.A.Mozart nr.16B
Bucuresti, Sectorul 2
021.231.08.61

Sau puteti trimite un email la office@dalecarnegie.ro


Schimbari ale politicii de securitate

Aceasta politica a fost schimbata ultima oara pe 11 Februarie 2011. Dale Carnegie isi rezerva dreptul de a modifica aceasta politica in orice moment prin afisarea unei noi versiuni pe site-ul nostru. Schimbarile vor afecta doar informatiile colectate dupa data efectiva de schimbare a politicii site-ului.
 
Copyright © 2011 Dale Carnegie & Associates, Inc. All rights reserved.