ATENTIE! O noua campanie de MESAJE FALSE in numele ANAF, prin care se solicita achitarea unor sume de bani pana in data de 8 aprilie

Estimated read time 2 min read


Conducerea ANAF informează că astăzi numeroși contribuabili au primit mesaje false, transmise în numele ANAF, prin care li se solicită să achite sume de bani până în data de 8 aprilie, „în caz contrar, inspectorii antifraudă vor porni o investigație și se va înainta Poliției un ordin de reținere.”

„Solicitarea frauduloasă a fost transmisă de pe o adresă de email care nu aparține instituției, iar documentul conține greșeli gramaticale precum și o serie de elemente, nespecifice comunicărilor ANAF.

Atragem atenția, pe această cale, să nu deschideți aceste emailuri și să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut.

Foarte important: să NU transmiteți banii solicitați!

Reamintim că Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.

De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 0314039160”, precizează reprezentanții instituției.

Articolul ATENTIE! O noua campanie de MESAJE FALSE in numele ANAF, prin care se solicita achitarea unor sume de bani pana in data de 8 aprilie a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

You May Also Like

More From Author