Barbat din Valea Calugareasca retinut pentru mai multe infractiuni

Estimated read time 2 min read

[ad_1]

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Secției de poliție rurală Valea Călugărească au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat din comuna Valea Călugărească, despre faptul că fratele său provoacă scandal la domiciliu.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoana implicată ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani, care avea asupra sa un obiect contondent cu care ar fi amenințat pe fratele său dar și pe concubina acestuia.

Totodată, acesta a pătruns fără drept în locuința fratelui unde ar fi spart geamul tip termopan de la intrarea locuinței și o ușă din interiorul acesteia.

În baza probatoriului administrat față de bărbatul de 35 de ani din comuna Valea Călugărescă a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și amenințare.

Articolul Barbat din Valea Calugareasca retinut pentru mai multe infractiuni a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

You May Also Like

More From Author