CFR conduce acasa pe Slavia Praga, dupa o repriza cu momente tensionate dar si un penalty care a adus bucurie in galeria clujeana

Estimated read time 2 min read

[ad_1]

CFR Cluj joacă acasă chiar în aceste momente, cu Slavia Praga, în meciul 4 al grupei G din Conference League. Partida a început la 19:45 și live pe GSP.ro și televizată de Pro Arena.

Se joacă joi: CFR – Slavia Praga, Ballkani – Sivasspor

Din păcate, partida a început… cu o întrerupere de câteva minute și asta pentru că un echipaj SMMURD a adus o ambulanță pe teren, pentrusalvarea vieții unui suporter căruia i s-a făcut brusc rău. Intevenția echipajului medical s-a întins pe minute în șir, pentru a putea fi stabilizată vitima, în tribună, ca mai apoi să fie adusă la ambulanță pentru transportul în siguranță la spital. S-a spus că, în condițiile tensionate date, jucătorii ar fi bine să nu afle deocamdată starea fan-ului pentru care a intervenit SNURD, pentru a nu le fi afectată starea de spirit.

Momente mai importante ale primei reprize:
Minutul 10: Lovitură de pedeapsă dictată în favoarea CFR-ului, după o intrare imprundentă comisă asupra lui Muhar. Deac se pregătește să execute.

Minutul 11: A marcat Deac. Meciul a căpătat, parcă, un alt ritm…

*Minutul 26: Meciul a fost întrerupt. Ambulanța a intrat pe gazon și se îndreaptă spre Tribuna a II-a, acolo unde unui spectator i s-a făcut rău. Partida e întreruptă de mai bine de șase minute, se pare că a fost neecesar ca persoanei aflate în suferință să i se aplice manevre de resuscitare. 

Jocul a fost reluat abia în minutul 41.

Minutul 45+3: Mare ocazie ratată de formația cehă. Camora și Cristi Manea îl lasă singur pe David Jurasek, dar acesta ratează incredibil, din doar câțiva metri.

9.500 de spectatori asistă la meciul din Gruia potrivit unei estimări neoficiale.

Etapa următoare (27 octombrie): Sivasspor – CFR, Ballkani – Slavia Praga

Articolul CFR conduce acasa pe Slavia Praga, dupa o repriza cu momente tensionate dar si un penalty care a adus bucurie in galeria clujeana apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

You May Also Like

More From Author