D’Artagnan de ocazie: ADOLESCENT inarmat cu… o SABIE, prin centrul Ploiestilor

Estimated read time 2 min read

[ad_1]

Marți, 25 octombrie 2022, în jurul orelor 19:30, un echipaj auto din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice, aflat în zona Pieței Centrale, a fost sesizat cu privire la faptul că în fața Winmarkt Ploiești, adicătelea… fix la „km  0” în centrul municipiului reședință de județ, se află un tânăr care are asupra sa o… sabie, cu lungimea de aproximativ 40 – 45 cm.

Drept urmare, s-a solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică II, iar la fața locului polițiștii locali au depistat și identificat persoana în cauză, preluând totodată de la aceasta obiectul respectiv.

Numitul G. C., în vârstă de numai… 16 ani a fost predat pe bază de proces-verbal Secției de Poliție nr. 1 Ploiești, în vederea continuării cercetărilor.

În comunicatul oficial referitor la acest fapt teribil, se precizează că Poliția Locală Ploiești condamnă săvârșirea unor astfel de fapte ce contravin normelor de conviețuire socială și face apel la spiritul civic al cetățenilor, pe care îi îndeamnă să semnaleze Dispeceratului instituției, la numărul de telefon 0244/954, sau polițiștilor locali aflați în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii și liniștii publice.

 Îhî… Și pe infractori îi doare în cot de ce transmite sau… „condamnă”/dezaprobă Poliția, ori de ceea ce cred cetățenii…

Articolul D’Artagnan de ocazie: ADOLESCENT inarmat cu… o SABIE, prin centrul Ploiestilor a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

You May Also Like

More From Author