Sa dea Sfantul sa n-aveti nevoie! Numerele de urgenta din intreaga lume si lista adaposturilor de protectie civila disponibile in Aplicatia InfoCons

Estimated read time 3 min read

[ad_1]

Aplicația GRATUITĂ InfoCons, unică la nivel internațional, disponibilă în 33 de limbi, oferă consumatorilor, într-un singur loc,  toate informațiile de care aceștia au nevoie.

NU UITAȚI: Printr-o simplă accesare a aplicației InfoCons, consumatorii au puse la dispoziție toate numerele de urgență la nivel local, național și internațional, ce pot fi accesate si offline dar și harta adăposturilor de protecție civilă.

Posibilitatea de a avea în mod GRATUIT și într-un singur loc toate numerele de urgență, dar și de a apela aceste numere direct din aplicația InfoCons,  reprezintă un real ajutor pentru fiecare consumator, indiferent de locul în care se află.

Aplicația adună numărele pentru Urgențe, Ambulanță, Poliție, Pompieri, Protecția Consumatorului sau Protecția Copilului în secțiunea SOS – denumire pe care o poartă și butonul de pe prima pagină a aplicației – pe care orice cetățean îl poate apăsa la nevoie.

De asemenea, aplicația InfoCons pune la dispoziția consumatorilor, în aceeași secțiune SOS,  lista adăposturilor de protecție civilă din România. Astfel, în funcție de zona aleasă de fiecare consumator în parte, aplicația generează automat harta cu adăposturile de protecție civilă. În cazul situațiilor de urgență majoră, consumatorii pot apela la această hartă pentru a alege cele mai apropiate adăposturi pentru protecție civilă. Pe teritoriul României se regăsesc 4538 de adăposturi de protecție civică care sunt distribuite în toate județele țării.

ATENȚIE: Dreptul la informare este un drept fundamental al cetățenilor, iar mai ales în situațiile de urgență, acest drept este unul esențial. În momentele de criză, orice minut contează și poate face diferența. Astfel, scurtarea procesului de căutare a numerelor de urgență prin colectarea acestora într-o singură aplicație înseamnă câștigarea unor minute în plus, minute care în unele situații sunt esențiale.

„În contextul geopolitic și situației globale de securitate, accesul direct, GRATUIT și nemijlocit la informare cu privire la soluționarea unor probleme imediate de tip acces la numere de telefon de urgență, trebuie să fie o normalitate indiferent de etnie, sex, vârsta, religie, cetățenie și în acest considerent InfoCons aduce în premieră, la nivel global, prima soluție unitară prin care cetațeanul poate avea acces direct, simplu și eficient la numere de telefon de urgență în cadrul Aplicatiei Inovative, Unice la nivel global, InfoCons ”, a declarat  președintele InfoCons, Sorin Mierlea.

Articolul Sa dea Sfantul sa n-aveti nevoie! Numerele de urgenta din intreaga lume si lista adaposturilor de protectie civila disponibile in Aplicatia InfoCons a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

You May Also Like

More From Author